معرفی نویسندگان:
فیروزه صابر:
فیروزه صابر (۱۳۳۸) دارای فوق لیسانس مدیریت اجرایی است و از اولین کسانی بود که در ایران در حوزه کارآفرینی زنان پژوهش انجام داد. فیروزه صابر از موسسین بنیاد توسعه کارآفرینی است و سالها به عنوان فعال، مدرس و مدیرعامل بنیاد فعالیت کردهاست. او همچنین فعال اجتماعی و مدنی است و در تأسیس نهادهایی مانند انجمن زنان کارآفرین، شبکه ملی مؤسسات نیکوکاری خیریه و شبکه کمک نقش داشتهاست.
الهام شهسوارزاده:
الهام شهسوارزاده (۱۳۶۴)، دانشآموخته کارشناسی ارشد جامعهشناسی، فعالیتهای متنوعی در حوزههای علوم انسانی و اجتماعی داشته است. همچنین، او به عنوان نویسنده در وبسایت «انسانشناسی و فرهنگ» فعالیت داشته و کتابی با عنوان «فرش ایرانی: ملت به مثابه کالایی فراملی» را معرفی کرده است. شهسوارزاده در حوزه پژوهش نیز فعال بوده و در پروژههایی مانند «کارستان» به عنوان پژوهشگر حضور داشته است.
عنوان کتاب: بررسی راههای جذب و نگهداشت سرمایهی انسانی داوطلب در سازمانهای مردم نهاد
نویسندگان: فیروزه صابر، الهام شهسوارزاده، زینب صفارزاده، زهرا حیدری، ساناز قربانی
انتشارات: روشنگران و مطالعات زنان
تگ: ۴۶۷ م/الف
در سال ۱۴۰۰، گروهی از پژوهشگران با حمایت بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان، اثری را به نگارش درآوردند. چاپ نخست این پژوهش در سال ۱۴۰۰ توسط انتشارات روشنگران و مطالعات زنان در ۱۲۳ صفحه به چاپ رسید.
ساختار کتاب
کتاب «بررسی راههای جذب و نگهداشت سرمایهی انسانی داوطلب در سازمانهای مردم نهاد» با درآمد پنج صفحهای به قلم فیروزه صابر و سپس دو صفحه مقدمه آغاز میشود. این پژوهش شامل دو بخش اصلی است:
بخش نخست از سه فصل تحت عنوان:
«تصویر جامعه هدف در یک نگاه» (شش صفحه) «نیروی انسانی» (دوازده صفحه) «تصمیم گیری» (نه صفحه)
و در مجموع بیست و هفت صفحه تشکیل شده است.
پیوست این پژوهش شامل پنج فصل تحت عناوین:
«جمعیت دانشجویی امام علی» (بیست صفحه) «مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد» (بیست و پنج صفحه) «موسسه خیریه محک» (شانزده صفحه) «جامعه یاوری فرهنگی» (هشت صفحه) «بنیاد نیکوکاری رایحه» (دوازده صفحه)
و در مجموع هشتاد و یک صفحه است.