skip to Main Content
  حمایت

محمد وصال، دانشیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، در سال ۱۳۸۴ مدرک کارشناسی مهندسی برق را از این دانشگاه دریافت کرد. سپس در سال ۱۳۸۷ کارشناسی ارشد علوم اقتصادی را در همان‌جا به پایان رساند و در سال ۱۳۹۳ دکتری اقتصاد خود را از مدرسه اقتصادی لندن (LSE) اخذ نمود.

فرشاد فاطمی، دانشیار اقتصاد در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، در سال ۱۳۵۲ متولد شد. او مدرک کارشناسی مهندسی برق-الکترونیک را از دانشگاه صنعتی اصفهان و کارشناسی ارشد مهندسی سیستم‌های اقتصادی-اجتماعی را از موسسه عالی پژوهش در برنامه‌ریزی و توسعه دریافت کرد. سپس در سال ۱۳۸۸ دکتری اقتصاد خود را از دانشگاه کالج لندن (UCL) اخذ نمود. زمینه‌های مورد علاقه پژوهشی او شامل اقتصاد خرد، نظریه بازی و سازمان‌های صنعتی است.

عنوان مجله: تراژدی سیستان – هفته‌نامه‌ی اقتصادی تجارت فردا

پدیدآورندگان: فرشاد فاطمی، محمد وصال

تگ: ۲۹

«تراژدی سیستان» یکی از عناوین «هفته‌نامه‌ی اقتصادی تجارت فردا» است که در ۶ خرداد ۱۴۰۲ منتشر شد. از صفحه چهل و هشت تا پنجاه و یک این مجله به گفت‌وگوی فرشاد فاطمی و محمد وصال در خصوص بحران آب پرداخته است. لازم به ذکر است که این مجله دارای موضوعات دیگری نیز می‌باشد، اما این عنوان مستقیماً به مسئله کم‌آبی استان سیستان و بلوچستان پرداخته است.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Back To Top