معرفی نویسنده
بانک جهانی: بانک جهانی در دسامبر ۱۹۴۵ تأسیس شد و در نوامبر ۱۹۴۷با تصویب مجمع عمومی سازمان ملل متحد بهصورت رسمی درآمد و به جرگه نهادهای تخصصی سازمان ملل متحد پیوست. بانک جهانی نخست برای کمک به بازسازی خرابیهای جنگ جهانی دوم بهوجود آمد، اما در سال ۱۹۴۹، بهسمت ارتقای توسعه اقتصادی در کشورهای توسعهنیافته معطوف شد. شعار اکنون این ارگان تلاشی برای جهان بدون فقر است.
موسسه دین و اقتصاد: موسسه مطالعات دین و اقتصاد، موسسهای غیر دولتی و غیر انتفاعی است که در سال ۱۳۷۸ جهت انجام مطالعات و پژوهشهای کاربردی، بنیادی و توسعهای در قلمرو اقتصاد دینی، اقتصاد اسلامی و اقتصاد ایران تاسیس گردید.
عنوان کتاب: راهبرد توسعه روستایی-رویکرد جدید بانک جهانی
نویسنده:بانک جهانی
مترم: موسسه دین و اقتصاد
انتشارات: موسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی_ مدیریت امور پردازش و تنظیم یافتههای تحقیقاتی
تگ: ۴۶۰
کتاب «راهبرد توسعه روستایی-رویکرد جدید بانک جهانی» در سال ۱۳۸۴ توسط موسسه پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی_ مدیریت امور پردازش و تنظیم یافتههای تحقیقاتی در سیصد و هفتاد و شش صفحه به چاپ رسید. همچنین نوبت اول چاپ این اثر مربوط به همین سال است.
این کتاب دارای چهار فهرست است. یک فهرست مطالب، یک فهرست جداول، یک فهرست نمودارها و یک فهرست کادرها است. فهرست مطالب این کتاب دارای ده فصل است. که جزئیات آن از قرار زیر است. فصل اول این کتاب از چهل و یک صفحه، فصل دوم از هفت صفحه، فصل سوم از بیست و یک صفحه، فصل چهارم با عنوان «چارچوب راهبردها توسعه روستایی تجدیدنظر شده» از سیزده صفحه، فصل پنجم با عنوان «ترویج یک محیط مناسب برای رشد روستایی پایدار و همه جانبه» از سی و چهار صفحه، فصل ششم با عنوان «ارتقای بهره وری کشاورزی و رقابت پذیری آن» از سی و چهار صفحه، فصل هفتم با عنوان «ترویج رشد اقتصادی غیر زراعی» از هفت صفحه، فصل هشتم با عنوان «بهبود رفاه اجتماعی، مدیریت ریسک و کاهش آسیبپذیری» از چهارده صفحه، فصل نهم با عنوان «ارتقای مدیریت پایدار منابع طبیعی» از هفت صفحه و فصل دهم با عنوان «اجرای راهبرد: اهرمهای کلیدی و چالشها» از صد و هشتاد و هشت صفحه تشکیل شده است. همچنین این کتاب از یک پیشگفتار چهار صفحهای از طرف موسسه پژوهشهای برنامه و اقتصاد کشاورزی یک یاداشت یک صفحهای بانک جهانی، یک پیشگفتار دو صفحهای به قلم جیدی ولفونس (رئیس بانک جهانی) و چهار صفحه به نعاریف و اختصارها اختصاص یافتهاست.