خانه پژوهش نواندیش: این موسسه در سال ۱۳۷۷ توسط «فیروزه صابر» (۱۳۳۸) تأسیس شده است و امروزه دیگر فعالیتی ندارد. پاسخگویی به نیازهای آموزشی و مشاورهای کارآفرینان و ترغیب جوانان و زنان به کارآفرینی از اهداف تأسیس این مجموعه بود.
عنوان گزارش طرح: طرح معماری نظام مدیریت منابع انسانی بانک اقتصاد نوین
تهیه کننده: خانه پژوهش نواندیش
منتشر کننده: خانه پژوهش نواندیش
تگ: ۱۰۱ گ/م/الف زرد
معرفی پژوهش
در سال ۱۳۸۶ ه.ش. گروهی از پژوهشگران خانه پژوهش نواندیش گزارش «طرح معماری نظام مدیریت منابع انسانی بانک اقتصاد نوین» را تدوین و منتشر کردند. این پژوهش در سه سطح به بررسی موضوع میپردازد: «ساختار کلی»، «تدوین استراتژی» و «تعریف نظامهای عملیاتی». چاپ نخست این گزارش در همان سال و در صد و پانزده صفحه منتشر شد.
ساختار پژوهش
این گزارش شامل سه سطح اصلی است. نخست، «تعریف ساختار کلی نظام مدیریت منابع انسانی» که در دوازده صفحه ارائه شده است. دوم، «تدوین استراتژی مدیریت منابع انسانی» که با نود و چهار صفحه بخش عمده پژوهش را تشکیل میدهد و به طور ویژه به این حوزه میپردازد. سوم، «تعریف نظام عملیاتی مدیریت منابع انسانی بانک» که در هفت صفحه تنظیم شده و شامل دو فصل با عناوین «ویژگیهای نظام عملیاتی مدیریت منابع انسانی» در یک صفحه و «معرفی طرحهای عملیاتی» در هفت صفحه است.
سطح دوم از سه بخش تشکیل شده است. بخش نخست شامل دو فصل با عناوین «کلیات مدل» در بیست و یک صفحه و «جهتگیری کنونی استراتژی مدیریت منابع انسانی بانک» در سه صفحه است. بخش دوم پنج فصل را در برمیگیرد: «مشارکت و اثرگذاری کارکنان بر فرآیندهای مدیریت بانک» در ده صفحه، «جریان نیروی انسانی» در سیزده صفحه، «سیستمهای جبران خدمات» در بیست و یک صفحه، «نظامهای کار» در هجده صفحه و بخش سوم نیز شامل دو فصل «نتایج سیستمهای نیروی انسانی» در یک صفحه و «آثار بلندمدت سیاستهای مدیریت منابع انسانی» در دو صفحه است. این بخش همچنین شامل خلاصهای دو صفحهای از نکات اساسی در دیدگاه جدید به استراتژی مدیریت منابع انسانی است.