فیروزه صابر
فیروزه صابر (۱۳۳۸) دارای فوق لیسانس مدیریت اجرایی است و ازاولین کسانی بود که در ایران در حوزه کارآفرینی زنان پژوهش انجام داد. فیروزه صابر از موسسین بنیاد توسعه کارآفرینی است و سالها به عنوان فعال، مدرس و مدیرعامل بنیاد فعالیت کردهاست. او همچنین فعال اجتماعی و مدنی است و در تاسیس نهادهایی مانند انجمن زنان کارآفرین، شبکه ملی موسسات نیکوکاری خیریه و شبکه کمک نقش داشته است.
خانه پژوهش نواندیش
پژوهش « بررسی و شناخت نمونههایی از فرصتهای کارآفرینی و تدابیر و ابتکارات زنان فارغ التحصیل دانشگاهی» توسط موسسه «خانه پژوهش نو اندیش» نوشته شده است. این موسسه در سال ۱۳۷۷ توسط «فیروزه صابر» (۱۳۳۸) تأسیس شده است و امروزه دیگر فعالیتی ندارد. پاسخگویی به نیازهای آموزشی و مشاورهای کارآفرینان و ترغیب جوانان و زنان به کارآفرینی از اهداف تاسیس این مجموعه بود.
عنوان: بررسی و شناخت نمونههایی از فرصتهای کارآفرینی وتدابیر و ابتکارات زنان فارغ التحصیل دانشگاهی
پژوهش « بررسی و شناخت نمونههایی از فرصتهای کارآفرینی و تدابیر و ابتکارات زنان فارغ التحصیل دانشگاهی» پژوهشی، ۱۳۰ صفحهای ست که در سال ۱۳۸۲ توسط «فیروزه صابر» گردآوری شده است. ناشر این طرح نیز «خانه پژوهش نواندیش» است. «کیوان آشتیانی»، «رضا علیجانی» از کارشناسان این طرح و «مهتا وزوائی»، «حنیف صابر»،«زهرا قضات» و «ساره مرعشی» از دستیاران کارشناسان بودند. «زهرا قضات» نیز حروف چین این طرح پژوهشی را به عهده داشت. این پژوهش که به سفارش «دفتر برنامه ریزی اجتماعی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات فناوری» است. این پژوهش شامل پنج فصل به همراه بخش «منابع و مآخذ» و «پیوستها» است. فصل اول «موضوع و روش پژوهش» چهار صفحه، فصل دوم «شناخت مفهومی کارآفرینی و نگاهی به چند تجربه» ۱۴ صفحه، فصل سوم «نگاهی اجمالی به موقعیت کسبوکار زنان در ایران» در چهار صفحه، فصل چهارم «نمونههای زنان کارآفرین مورد مطالعه» ۷۰صفحه و فصل پنجم «نمونههایی از فرست کسبوکار زنان» ۱۴ صفحه را شامل میشود. در پایان نیز منابع و موآخذ در یک صفحه بیان شده است. پیوست تک صفحهای این پژوهش که آخرین قسمت این پژوهش است به معرفی شرکت کنندگان هم اندیشی جستجوی فرصتهای کسبوکار برای زنان فارغ التحصیل دانشگاهی پرداخته است.