پژوهشگر: فیروزه صابر
فیروزه صابر (۱۳۳۸) دارای فوق لیسانس مدیریت اجرایی است و از اولین کسانی بود که درایران در حوزه کارآفرینی زنان پژوهش انجام داد. فیروزه صابر از موسسین بنیاد توسعه کارآفرینی است و سالها به عنوان فعال،مدرس و مدیرعامل بنیاد فعالیت کردهاست. او همچنین فعال اجتماعی و مدنی است و در تاسیس نهادهایی مانند انجمن زنان کارآفرین، شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه وشبکه کمک نقش داشتهاست. کسبوکار» این پژوهش را تشکیل میدهد. در صفحات پایانی نیز پیشنهادها، منابع وپیوستهای این پژوهش درج شده است.
برنامه ریزی تشخیص، انتخاب و جذب نیروهای متخصص مورد نیاز سازمان تامین اجتماعی
در آبان ماه ۱۳۸۰ «فیروزه صابر» به سفارش موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی، پژوهش «برنامه ریزی تشخیص، انتخابو جذب نیروهای متخصص مورد نیاز سازمان تامین اجتماعی» را به نگارش در آورده است. مشاور علمی این طرح ۲۶۶ صفحهای را «فریدون آذرهوش» به عهده داشت.
این پژوهش دارای شش فصل است. فصل اول «مقدمه» سه صفحه نخستین، فصل دوم «موضوع و روش» در چهار صفحه، فصل سوم «شناخت چشمانداز آینده و استراتژیهای منابع انسانی» شش صفحه، فصل چهارم«شناخت وضع موجود» ۱۰۷ صفحه، فصل پنجم «تغییرات و جابهجاییهای کارشناسان ارشد، متخصص و مدیران» سه صفحه، فصل ششم «برآورد نیاز ستاد معاونتها و ادارات کل مرکزاستانها به کارشناسان ارشد، متخصص و مدیر بر اساس وضع موجود» ۲۶ صفحه، فصل هفتم «تدوین روشهای تشخیص نیاز، انتخاب و جذب نیروهای تخصصی و استراتژیست» ۳۴ صفحه وفصل هشتم و پایانی «جمع بندی و پیشنهادها» نه صفحه از این پژوهش را تشکیل میدهند. همچنین ۲۴ صفحه پایانی، پیوستهای این پژوهش است.