skip to Main Content
  حمایت
IMG_8482

فرهنگ توصیفی توسعه جامعه محلی

نویسنده: بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان

ناشر: رضا امیدی، سمانه ذاکری

دسته‌بندی: پژوهش

معرفی کتاب:

عنوان گزارش طرح: فرهنگ توصیفی توسعه جامعه محلی

منتشر کننده: بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان

نویسندگان: رضا امیدی، سمانه ذاکری

شماره تگ: 35 گ

گزارش طرح پژوهشی «فرهنگ توصیفی توسعه جامعه محلی» در سال1403 در صد و چهل و هفت صفحه توسط «بنیاد توسعه کارآفرینیزنان و جوانان (واحد پژوهش)» به چاپ رسید. این گزارش طرح به سفارش همین بنیاد و توسط رضا امیدی و سمانه ذاکری به اجرا درآمد. این اثر دارای یک مقدمه پنج صفحه‌ای به قلم رضا امیدی است و پس از آن مطالب کتاب به هجده بخش و یک پیوست تقسیم می‌گردد که در ادامه به جزئیات آن می‌پردازیم: بخش یک با عنوان «جماعت‌ها و جماعت محلی» (نه صفحه)، بخش دوم با عنوان «رویکردهای رایج در حوزه توسعه جامعه محلی» (هشت صفحه)، بخش سوم با عنوان «توان افزایی» (هفت صفحه)، بخش چهارم با عنوان«تسهیل گری» (شش صفحه)، بخش پنجم با عنوان «تامین مالی خرد» (شش صفحه)، بخش ششم با عنوان «زاغه نشینی/ سکونت‌گاه‌های غیررسمی» (نه صفحه)، بخش هفتم با عنوان «ذی‌نفعان/ ذی‌مدخلان» (پنج صفحه)، بخش هشتم با عنوان «رویکرد نیاز مبنا/ دارایی مبنا» (شش صفحه)، بخش نهم با عنوان «زنجیره ارزش» (هشت صفحه)، بخش دهم با عنوان «عاملیت» (شش صفحه)، بخش یازدهم با عنوان «گروه خودیار» (پنج صفحه)، بخش دوازدهم با عنوان «معیشت پایدار» (پنج صفحه)، بخش سیزدهم با عنوان «نهاد» (نه صفحه)، بخش چهاردهم با عنوان «کسب و کار جمعی محلی (با رویکرد جماعت‌محور)» (هشت صفحه)، بخش پانزدهم «برزیل: بودجه‌ریزیمشارکتی پورتو آلگره» (پنج صفحه)، بخش شانزدهم «هند: انجمن زنان خویش‌فرما» (پنج صفحه)، بخش هفدهم «کرالا: برنامه‌ی کدومبشری» (پنج صفحه) و بخش آخر «خانه‌ی هدی: بنیاد توسعه‌ی کارآفرینی زنان و جوانان» (نه صفحه) است. همچنین شانزدهم صفح پایانی به «پیوست 1: ارزشیابی پروژه‌های توسعه جماعت محور» اختصاص یافته‌است.

درباره نویسندگان:

رضا امیدی، پژوهشگر سیاست‌گذاری اجتماعی و عضو هیئت علمی و استادیار اخراجی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران است. وی در حوزه‌های مرتبط با نابرابری‌های اجتماعی، فقر و سیاست‌گذاری‌هایحمایتی فعالیت‌های پژوهشی گسترده‌ای داشته است.

سمانه ذاکری جامعه‌شناس و کارشناس پژوهشی در مرکز توانمندسازیحاکمیت و جامعه است. او دارای مدرک کارشناسی ارشد جامعه‌شناسیاست و در حوزه‌های مرتبط با حمایت اجتماعی، فقر و نابرابری فعالیت می‌کند.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Back To Top