کارآفرینان اجتماعی (در ساماندهی کسب و کارهای غیر انتفاعی)
نویسنده: جی. گریگوری دیس/ جد امرسون/ پیتر اکانومی
ناشر: راه دان
دستهبندی: کتاب
کارآفرینان اجتماعی (در ساماندهی کسب و کارهای غیر انتفاعی)
سال چاپ: 1389
ناشر: راه دان
نویسندگان: جی. گریگوری دیس/ جد امرسون/ پیتر اکانومی
مترجمان: محمود احمدپور داریانی/ لیلا وطن دوست
شمارهی تگ: 145 م/س زرد
کتاب «کارآفرینان اجتماعی» با زیرعنوان «در ساماندهی کسب و کارهای غیر انتفاعی» در سال 1389 در سیصد و پنجاه و پنج صفحه تدوین شد. نخستین چاپ این اثر در همان سال توسط «راه دان» منتشر شد. این کتاب با یک «مقدمه» در یک صفحه و یک «پیشگفتار» در هشت صفحه آغاز شده و پس از آن باقی مطالب در ده فصل با عناوین «کارآفرینیاجتماعی» در بیست و سه صفحه، «تعریف ماموریت» در بیست و هشت صفحه، «شناسایی و سنجش فرصتهای جدید» در بیست و چهار صفحه، «بسیج منابع» در چهل و شش صفحه، «کارآفرینان اجتماعی پاسخگو» در بیست و دو صفحه، «پی بردن به مفهوم ریسک، کارآفرین اجتماعی و مدیریت ریسک» در سی و شش صفحه، «تسلط بر هنر نوآوری» در چهل و دو صفحه، «درک و جذب(مشتریان)» در شصت صفحه، «مدیریت مالی» در سی صفحه، «طرح کسب و کار اجتماعی» در چهل و چهار صفحه نوشته شده است.
دربارهی نویسندگان
جی گرگوری دیس دارای مدارک کارشناسی فلسفه از دانشگاه سینسیناتی، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و خصوصی از دانشگاه ییل و دکتری فلسفه از دانشگاه جان هاپکینز است. او همچنین نقش موثری در توسعه کارآفرینی اجتماعی به عنوان یک رشتهی دانشگاهی داشته است.
جد امرسون از استادان رشتهی کسب و کار در دانشگاههای آکسفورد، استنفورد و هاروارد بودهاست. همچنین او نیز ار فعالان حوزه کارآفرینی اجتماعی و سرمایه گذاری بودهاست.
پیتر اکونومی از نویسندگان و فعالان حوزه کسب وکار بوده و آثار زیادی را در این زمینه به انتشار رسانده است.
