overcoming political exclusion
نویسنده: jenny Hedstrom/julian smith
ناشر: international idea
دستهبندی: کتاب
کتاب: overcoming political exclusion
سال چاپ: 2013
ناشر: international idea
پدیدآورنده: jenny Hedstrom/julian smith
شمارهی تگ: 505 آبی
کتاب « overcoming political exclusion» در سال 2013 در صد و پنجصفحه تدوین شد. نخستین چاپ این اثر در همان سال توسط «international idea» منتشر شد. این کتاب با بخشهای «foreword» در دو صفحه، «preface» در دو صفحه، «acknowledgements» در پنج صفحه، «acronyms and abbreviations» در یک صفحه، «executive summary» در سه صفحه و «introduction» در هشت صفحه آغاز شده و پس از آن در پنج بخش تحت عناوین «key macro-level factors determining inclusion» در هجدهصفحه، «political religious judicial and administrative determinants of inclusion» در چهارده صفحه، «other determinants of successful inclusion reforms» در شانزده صفحه، «key issues in customary governance» در شش صفحه و «lessons for democracy cooperation and assistance stakeholders» در نوزده صفحه نوشته شده است. لازم به ذکر است که بخشهای «references» شش صفحه و بخش «notes» یک صفحه را به خود اختصاص دادهاند.
دربارهی پدیدآورندگان
جنی هدستروم دانشایر مطالعات جنگ در دانشگاه دفاع سوئد است. او در تحقیقات خود بر رابطه بین خانواد، جنسیت و جنگ تمرکز دارد.
جولیان اسمیت نویسنده و روزنامهنگار آمریکایی که دارای مدرک زیستشناسی از دانشگاه ویرجینیا و مدرک اکولوژی حیات وحش در ایالت یوتا است.
